Cégünkről

RB ELLENŐRZŐ SZERVEZET Kft.

Az RB Ellenőrző Szervezet Kft. mérnöki tevékenység végzéséhez szükséges státusszal rendelkezik, tevékenységét folyamatosan és üzletszerűen végzi. Tevékenységi területe a potenciálisan robbanásveszélyes munkahelyekhez kapcsolódóan speciális ellenőrzések és felülvizsgálatok lefolytatása, illetve jogszabály- és szabványértelmezés lehetőségének biztosítása az Ügyfelek részére. A tevékenységek gyakorlásával kapcsolatos jogszabályi és szabványi követelményeknek megfelelő szakmagyakorlási kompetenciákkal és gyakorlattal rendelkezünk.

Ügyfeleink részére vagy a hatóságok nevében végezünk értékeléseket azzal a céllal, hogy információkat szolgáltassunk az ellenőrzött tételek szabályoknak, szabványoknak, előírásoknak, ellenőrzési rendszereknek vagy szerződéseknek való megfelelőségéről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A Feliratkozó részére információkat szolgáltatunk, tájékoztató jelleggel a robbanás elleni védelemmel kapcsolatos szabályoknak, szabványoknak, előírásoknak, ellenőrzési rendszereknek vagy szerződéseknek való megfelelőség érdekében. A Hírlevél elsődleges feladata a figyelemfelhívás, mely iránymutatást is tartalmaz a helyes alkalmazások tekintetében.

Név*
Cégnév*
E-mail cím*
Feliratkozás

TÉRSÉGBESOROLÁS

FELÜLVIZSGÁLATOK

ROBBANÁSVÉDELMI DOKUMENTÁCIÓ

RB ELLENŐRZŐ SZERVEZET Kft.